Wie is Esther?

Mijn naam is Esther Hendrix en ik ben zelf met natuurgeneeskunde in aanraking gekomen toen mijn eigen leven compleet op zijn kop werd gegooid. Ik was 25 jaar toen bij mij de diagnose Reuma vastgesteld werd. Hobby’s en werk moest ik laten vallen en het vooruitzicht was een leven in een rolstoel.

ECHT NIET!

Maar wat kon ik er aan doen? Was er überhaupt een behandeling die mij kon helpen? Mijn gevoel zei mij dat de reguliere medicijnen de Reuma alleen maar zou onderdrukken en dat wilde ik niet. Ik wilde er helemaal van af.

Toen dacht ik: Nou ‘geiten-wollen-sokken-mensen’, nu wil ik wel eens echt weten of alternatieve geneeskunde werkt. De theorie zegt van wel, maar hoe zit het nu in de praktijk?

Ik volgde verschillende opleidingen in de natuurgeneeskunde en onderging deze behandelingen ook zelf. Anderhalf jaar later had ik de ontstekingen van mijn gewrichten onder controle en kon ik weer starten met lopen. Zeven jaar later verklaarde mijn Reumatoloog dat de Reumafactor niet meer in mijn lichaam zat. Inmiddels zijn we alweer 20 jaar verder en zijn er, zonder hulp van reguliere medicijnen, geen ontstekingen meer geweest.
Dit is voor mij de bevestiging dat reguliere en alternatieve geneeskunde prima kunnen samenwerken.

Door mijn eigen ervaringen en kennis die ik in al die jaren van opleidingen en cursussen heb opgedaan, kan ik mijn cliënten nu de beste begeleiding bieden.

Ik ga samen met jou op zoek naar een behandeling die bij jou past! We pakken je klacht aan tot in de kern en we gaan terug naar gezondheid, zodat je je weer kunt gaan richten op de positieve dingen in het leven. Want zeg nou zelf:

Dat wil toch iedereen?

Meer weten over mijn verhaal en welke tips ik voor jou heb om het leven met reuma leefbaar te maken? Bestel dan nu mijn e-book Reuma, en nu? door Esther Hendrix!

Complementaire beroepsopleidingen

Ik heb onder andere de volgende opleidingen afgerond:

  • Natuurgeneeskunde
  • Traditional Chinese Medicine/ Acupunctuur
  • Medische Basiskennis

Voor het volledige overzicht verwijs ik graag naar onderstaande link.