Al enige tijd zat ik niet goed in mijn vel en merkte op, het gevoel te hebben, er in te blijven hangen. Door verschillende positieve aanbevelingen voor Esther, ben ik bij haar terecht gekomen. Bij binnenkomst bleek al meteen hoe vakkundig zij te werk gaat en ze mij een verwelkomend gevoel gaf.

Ze heeft me kennis laten maken met een vorm van ademhaling, en we hebben gezamenlijk gekeken naar mijn voedingspatroon en leefwijze. Het gaat nu stukken beter met me dan een poos geleden, en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor!

Haar subtiele, maar doelgerichte werkwijze spreekt mij erg aan, en haar ruime kennis en ervaring zijn duidelijk voelbaar. Ik beveel haar (met welke klacht je ook zit) van Harte aan!

Linda, 21 juli 2015

Vanwege migraine klachten ben ik bij Esther in behandeling geweest. De rustgevende omgeving en haar kundige kennis van zaken maakte dat ik me totaal kon ontspannen tijdens de behandeling met accupunctuur. Haar adviezen op gebied van voeding zijn ook zeer waardevol en heb ik ter harte genomen.
Dank je wel Esther!

TvE uit Sevenum, 21 februari 2018

Omdat ik steeds meer last kreeg van mijn handen en al aan beide handen geopereerd ben aan triggerfinger en aan het carpaletunnelsyndroom ben ik opzoek gegaan naar alternatieven. Ik ben per toeval bij Esther terecht gekomen. Hoeveel geluk kun je hebben.
Na een paar behandelingen ben ik heel anders naar het leven gaan kijken en is mijn leven ook totaal veranderd. Natuurgeneeskunst. De ontspanning die er tijdens de behandelingen is geeft je weer nieuwe energie. Het is een fantastische ervaring om door iemand te worden behandeld die zo deskundig en enthousiast haar werk doet. Esther, bedankt!

TvE, 11 november 2015

Vanwege migraine klachten ben ik bij Esther in behandeling geweest. De rustgevende omgeving en haar kundige kennis van zaken maakte dat ik me totaal kon ontspannen tijdens de behandeling met accupunctuur. Haar adviezen op gebied van voeding zijn ook zeer waardevol en heb ik ter harte genomen.
Dank je wel Esther!

ML uit Hilversum 24 februari 2018

Vanwege bepaalde angsten die ik had ben ik, na een aantal positieve reacties van vrienden te hebben gehoord bij Esther terecht gekomen.
Dankzij haar aanpak door middel van ademhalingssessies om te helpen ontspannen en acupunctuurnaalden verdwenen de klachten die ik had al snel, dank je wel Esther voor je goede hulp

A W , 27-2-2018

Ik ben naar Esther gegaan voor chronische pijnklachten in mijn gewrichten die veroorzaakt werden door Fibromyalgie.
Ze heeft me behandeld met acupunctuur, bioresonantie en homeopathische druppels op maat. Inmiddels heb ik mijn pijnmedicatie afgebouwd tot 0 en heb bijna geen pijnklachten meer. Esther is zeer kundig, weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze neemt je serieus en behandelt je met respect. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om naar haar toe te gaan.

M.C. Uit Ell, 18 januari 2015

Ik heb 3 behandelingen gehad bij Centrum New Life voor hielspoor. Het resultaat is dat ik nu weer volledig kan sporten zonder problemen en pijn. Het meeste hebben mij de massage en ademhaling geholpen. Ik heb minder behandelingen gehad dan ik verwachtte. Ik zou het zeker aanraden, maar zelf ervaren is toch de beste methode.

SH uit Helden, 4 augustus 2015

5 Thoughts on “Cliënt ervaringen”

 • Esther,
  Ik ben nu een tijdje in behandeling bij je en wat we bereikt hebben is boven verwachting. Niet alleen de behandeling van handen en knieën heeft mij zeer geholpen, maar zeker ook de gesprekken die we hadden, hebben van mij een ander mens gemaakt. Je bent prettige vrouw en hebt een professionele uitstraling .
  Of het nu acupunctuur of ademhalingstechniek is, het vertrouwen in jou heb ik en ik raad iedereen aan om bij jou op consult te komen.
  Als je er samen aan werkt, zal het leven weer meer waarden krijgen.
  Esther super bedankt!

 • Vanwege migraine klachten ben ik bij Esther in behandeling geweest. De rustgevende omgeving en haar kundige kennis van zaken maakte dat ik me totaal kon ontspannen tijdens de behandeling met accupunctuur. Haar adviezen op gebied van voeding zijn ook zeer waardevol en heb ik ter harte genomen.
  Dank je wel Esther!

 • Vanwege bepaalde angsten die ik had ben ik,na een aantal postitieve reacties van vrienden te hebben gehoord bij Esther terecht gekomen,
  Dankzij haar aanpak door middel van ademhalings sessies om te helpen ontspannen en accupunctuurnaalden verdwenen de klachten die ik had al snel,dank je wel Esther voor je goede hulp

 • Een gepland paardrij-uitje dreigde door migraine gesaboteerd te worden. Toen Esther dit ter ore kwam, haalde zij onmiddellijk haar bio-resonantie apparatuur uit de auto en werd ik daarop aangesloten via een aantal kabeltjes. Binnen een kwartier voelde ik de mij zo bekende symptomen uit mijn lijf wegtrekken!! In plaats van weer een dag in bed door te brengen, gingen we die dag een bosrit maken met onze paarden.
  Een spectaculaire genezing.
  Later heb ik vaker een beroep gedaan op Esther omdat zij op mentale en fysieke vragen antwoorden heeft.
  Esther is een empathisch, gevoelige vrouw met vakkennis, in wiens handen je je veilig voelt.

 • Op facebook kwam ik af en toe een interessante post van Esther tegen. Las deze altijd aandachtig, maar meer eigenlijk niet. Totdat ik over totaal iets anders met haar in contact kwam. Ik zei haar dat ik haar posts altijd erg interessant vond, en zo kwam het balletje aan het rollen.
  Na een gesprekje samen, mocht ik gaan liggen en kreeg ik wat naalden in mijn lijf.
  Vooral bij mijn duim was het erg vervelend. Raar zei Esther… is er iets met je duim dan, vroeg Esther. Ja, wat last van door het werk en op de telefoon?
  Mijn duim … die voelde heel warm aan en deed geen pijn meer. Verder voelde ik me erg opgewekt en vol energie. De dagen daarna was alsof ik herboren was. Zoveel meer energie en veel positiever maar ook krachtiger. Ik wist niet wat er gebeurt was na 1x wat naaldjes in mijn lijf. De buikpijn was weg en is ook niet meer terug gekomen. Ik ben vervolgens nog 2x geweest en voel me nog steeds erg goed. Dit is echt zo bijzonder. Ik ga dit echt vaker doen en vraag me dan ook af voor hoeveel mensen meer dit een oplossing zou kunnen zijn. Kortom een bijzondere en geweldige therapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *