Een gepland paardrij-uitje dreigde door migraine gesaboteerd te worden. Toen Esther dit ter ore kwam, haalde zij onmiddellijk haar bio-resonantie apparatuur uit de auto en werd ik daarop aangesloten via een aantal kabeltjes. Binnen een kwartier voelde ik de mij zo bekende symptomen uit mijn lijf wegtrekken!! In plaats van weer een dag in bed door te brengen, gingen we die dag een bosrit maken met onze paarden.
Een spectaculaire genezing.
Later heb ik vaker een beroep gedaan op Esther omdat zij op mentale en fysieke vragen antwoorden heeft.
Esther is een empathisch, gevoelige vrouw met vakkennis, in wiens handen je je veilig voelt.

B.G. 09 maart 2018

Ik ben naar Esther gegaan voor chronische pijnklachten in mijn gewrichten die veroorzaakt werden door Fibromyalgie.
Ze heeft me behandeld met acupunctuur, bioresonantie en homeopathische druppels op maat. Inmiddels heb ik mijn pijnmedicatie afgebouwd tot 0 en heb bijna geen pijnklachten meer. Esther is zeer kundig, weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze neemt je serieus en behandelt je met respect. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb om naar haar toe te gaan.

M.C. Uit Ell, 18 januari 2015

Vanwege bepaalde angsten die ik had ben ik, na een aantal positieve reacties van vrienden te hebben gehoord bij Esther terecht gekomen.
Dankzij haar aanpak door middel van ademhalingssessies om te helpen ontspannen en acupunctuurnaalden verdwenen de klachten die ik had al snel, dank je wel Esther voor je goede hulp

A. W. 27 februari 2018

Ik heb 3 behandelingen gehad bij Centrum New Life voor hielspoor. Het resultaat is dat ik nu weer volledig kan sporten zonder problemen en pijn. Het meeste hebben mij de massage en ademhaling geholpen. Ik heb minder behandelingen gehad dan ik verwachtte. Ik zou het zeker aanraden, maar zelf ervaren is toch de beste methode.

SH uit Helden, 4 augustus 2015

Vanwege migraine klachten ben ik bij Esther in behandeling geweest. De rustgevende omgeving en haar kundige kennis van zaken maakte dat ik me totaal kon ontspannen tijdens de behandeling met accupunctuur. Haar adviezen op gebied van voeding zijn ook zeer waardevol en heb ik ter harte genomen.
Dank je wel Esther!

ML uit Hilversum 24 februari 2018

Esther,
Ik ben nu een tijdje in behandeling bij je en wat we bereikt hebben is boven verwachting. Niet alleen de behandeling van handen en knieën heeft mij zeer geholpen, maar zeker ook de gesprekken die we hadden, hebben van mij een ander mens gemaakt. Je bent een prettige vrouw en hebt een professionele uitstraling .
Of het nu acupunctuur of ademhalingstechniek is, het vertrouwen in jou heb ik en ik raad iedereen aan om bij jou op consult te komen.
Als je er samen aan werkt, zal het leven weer meer waarden krijgen.
Esther super bedankt!

TvE uit Sevenum, 21 februari 2018

Op facebook kwam ik af en toe een interessante post van Esther tegen. Las deze altijd aandachtig, maar meer eigenlijk niet. Totdat ik over totaal iets anders met haar in contact kwam. Ik zei haar dat ik haar posts altijd erg interessant vond, en zo kwam het balletje aan het rollen.
Na een gesprekje samen, mocht ik gaan liggen en kreeg ik wat naalden in mijn lijf.
Vooral bij mijn duim was het erg vervelend. Raar zei Esther… is er iets met je duim dan, vroeg Esther. Ja, wat last van door het werk en op de telefoon?
Mijn duim … die voelde heel warm aan en deed geen pijn meer. Verder voelde ik me erg opgewekt en vol energie. De dagen daarna was alsof ik herboren was. Zoveel meer energie en veel positiever maar ook krachtiger. Ik wist niet wat er gebeurt was na 1x wat naaldjes in mijn lijf. D...

Y.C. 17 oktober 2018

Omdat ik steeds meer last kreeg van mijn handen en al aan beide handen geopereerd ben aan triggerfinger en aan het carpaletunnelsyndroom ben ik opzoek gegaan naar alternatieven. Ik ben per toeval bij Esther terecht gekomen. Hoeveel geluk kun je hebben.
Na een paar behandelingen ben ik heel anders naar het leven gaan kijken en is mijn leven ook totaal veranderd. Natuurgeneeskunst. De ontspanning die er tijdens de behandelingen is geeft je weer nieuwe energie. Het is een fantastische ervaring om door iemand te worden behandeld die zo deskundig en enthousiast haar werk doet. Esther, bedankt!

TvE, 11 november 2015

Al enige tijd zat ik niet goed in mijn vel en merkte op, het gevoel te hebben, er in te blijven hangen. Door verschillende positieve aanbevelingen voor Esther, ben ik bij haar terecht gekomen. Bij binnenkomst bleek al meteen hoe vakkundig zij te werk gaat en ze mij een verwelkomend gevoel gaf.

Ze heeft me kennis laten maken met een vorm van ademhaling, en we hebben gezamenlijk gekeken naar mijn voedingspatroon en leefwijze. Het gaat nu stukken beter met me dan een poos geleden, en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor!

Haar subtiele, maar doelgerichte werkwijze spreekt mij erg aan, en haar ruime kennis en ervaring zijn duidelijk voelbaar. Ik beveel haar (met welke klacht je ook zit) van Harte aan!

Linda, 21 juli 2015

5 Thoughts on “Cliënt ervaringen”

  • Nadat ik het e- book van Esther over reuma had gelezen dacht ik, dat is een wonder en niet mogelijk. Omdat ik zelf RA heb en daar in de onzekere toekomst een burn out bij ontwikkeld had , heb ik toch contact met haar gezocht. Met de instelling wat heb ik te verliezen..
    Na een paar behandelingen met accupunctuur en bioresonantie, wat voedingstips en supplementen, de gesprekken, adviezen en tips voel ik me al veel beter. De scherpe randjes zijn er vanaf. Ik durf weer vooruit te denken. We zijn er natuurlijk nog niet maar met hulp van Esther heb ik het volste vertrouwen dat we samen ver gaan komen. Een kundige, begripvolle, luisterende, adviserende en lieve vrouw, alle eigenschappen die ervoor zorgen dat ik me beter voel!
    Bedankt Esther.

  • Een paar maanden geleden heb ik vanuit het niets een paniekstoornis gecreëerd. Ik dacht constant dat er iets mis was met mijn hart. Na vele afspraken bij de dokter, het ziekenhuis en de psycholoog merkte ik geen verbetering en had er geen vertrouwen meer in. Toen ben ik door een collega aan Esther gelinkt. Zelf was ik redelijk sceptisch omdat ik nog nooit iets te maken heb gehad met homeopathie of acupunctuur. Na de eerste acupunctuur sessie voelde ik meteen al effect. Ik kreeg minder last van paniekaanvallen en wist alles beter te relativeren. In totaal heb ik nu 3 sessies gehad en ben ik al aan het afbouwen. Voor mij heeft de acupunctuur en de voedingsadviezen goed geholpen!

  • 4 weken voor de 4daagse van Nijmegen kreeg ik in m’n linker grote teen weer een Jicht aanval, wat ik al 2 jaar niet gehad had. En zo vlak voor de 4daagse met m’n trainingen niet echt handig. Zelfs zorgelijk of ik zo dadelijk nog wel mee kan doen. Normaal via het reguliere huisarts circuit met medicijnen ben je meestal wel zo’n 3 weken onder de pannen, als het dan al opgelost is. Onmiddelijk Esther gebeld en de volgende dag langs geweest voor accupunctuur behandeling. ( je moet er wel snel bij zijn) De dag erna kon ik al weer aardig vooruit, zij het nog wel pijnlijk. Maar 3 dagen later waren mijn klachten geheel opgelost en kon ik gewoon weer lopen en dus ook trainen. De 4daagse afgelopen week weer heerlijk en succesvol voor de 4e keer gelopen zeker dus ook mede dankzij Esther.

  • Op advies van een kennis, contact gezocht met Esther. Heb zo nu en dan last van zeer ernstige duizeligheid. Zo erg, dat ik soms dagen achter elkaar niet meer kan dan zeer stil liggen in bed. Sinds een jaar heb ik vocht in mijn oren. Hopelijk kan Esther mij hier vanaf helpen,en blijft die duizeligheid dan ook weg. Ben nu 2 keer bij haar geweest, en mijn gevoel zegt dat er iets gebeurt in mijn oor. Hoop dat het zo door zet en kom ik van mijn klachten af.
    Kreeg een fijn gevoel tijdens de behandelingen,zeer ontspannen sfeer.

  • Ik baalde enorm vandaag. Mijn pols gekneusd en veel pijn.
    We stuurde je een berichtje en je vroeg of je me kon helpen.
    We mochten meteen komen en je onderzocht en vroeg van alles, maar vandaar uit wist jij wat je moest doen.
    Ik kreeg verschillende acupunctuurnaaltjes gezet en binnen een kwartier was de pijn helemaal weg.
    Je draaide nog wat aan de naaltjes en de pijn verdween.
    Natuurlijk moet ik nu nog rustig aan doen, maar wat ben ik blij dat ik naar je toe gekomen ben.
    Esther je bent een topper en wat ben ik blij dat ik naar je toe gekomen ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *