井 Workshop: Eerste hulp bij klachten vanuit je hoofd of keel

 

  • Val je regelmatig ’s avonds in slaap op de bank of ben je door de dag heen vaker vermoeid?
  • Heb je vaker last van hoofdpijn?
  • Word je regelmatig wakker ’s nachts?
  • Of heb je last van oorklachten, oogklachten, hooikoorts, migraine, keelklachten, koortslip of verkoudheid?

Bemachtig dan één van de 10 plekken voor deze workshop.

Workshop ter waarde van € 79,- voor slechts € 37,95.

 

Wat houdt de workshop in?

Voor het einde van het jaar hebben we het allemaal ontzettend druk en het lijkt alsof alles nog voor het einde van het jaar geregeld moet worden.  We gaan 2018 in en dan komen de kwaaltjes naar boven. Verkoudheid, vaker hoofdpijn, vermoeidheid, in slaap vallen op de bank, last van je keel of een branderig gevoel in je ogen. Kortom: eigenlijk gaan we kwakkelend het nieuwe jaar in of volgen de kwaaltjes vlak erna.

In mijn workshop ‘Eerste Hulp Bij Hoofdklachten’ gaan we er samen voor zorgen dat je gelijk het verschil voelt in het eerste kwartaal! Je voelt je fitter, hebt minder last van kwaaltjes, je energieniveau stijgt en je krijgt dus meer ruimte om je doelen waar te maken!

Zodra de workshop vol is, bekijk ik welke klachten het meest voorkomen en zoomen we onder andere daarop in. Zo blijven je klachten privé en halen we samen het meeste uit deze workshop.

Je krijgt van mij praktische tips over hoe jij ervoor kunt zorgen dat je de kwaaltjes voor bent, hoe je jouw klachten kunt verlichten en wat je kunt doen om er heel snel van af te komen.  Ik zal je duidelijk uitleggen waar je klachten vandaan komen en je krijgt van mij een op maat gemaakt programma mee voor het eerste kwartaal.

In mijn praktijk werk ik al 18 jaar succesvol met deze formule. Veel zaken hoeven echt niet moeilijk te zijn, het is vaak juist de eenvoud die werkt en dit wil ik delen met jou. We gaan er samen voor; kwaaltjes minder, fysiek fitter en energy level up!

Waarde

Deze workshop staat gelijk aan behandelingen en hulp ter waarde van €79,-. Ik bied dezelfde waarde aan voor slechts €37,95.

Waar en wanneer?

 

Momenteel staat deze workshop niet gepland. Mocht je er interesse in hebben? Laat het me dan vooral weten! Dan kan de datum nader bepaald worden.

Iedere dinsdagavond wordt er een workshop gegeven, bij voldoende aanmeldingen gaat het door.
Het zijn kleine groepjes ongeveer 6 mensen, zodat er genoeg aandacht per persoon gegeven kan worden.
De workshops zijn het ervaren van diepere ontspanningen, omdat dit de basis is van gezondheid.
tussen 19.00 en 19.15 uur kun je binnenlopen, om 19.30 uur start de workshop.
tussen 21.30 en 22.00 wordt de workshop afgerond.