井 Workshop: Haal samen het meeste uit je ademhaling

 

  • Heb jij een (levens)doel waar je aan wil werken?
  • Wil je helder krijgen wat je leuk vindt?
  • Een droomhuis, nieuwe partner, nieuwe baan?
  • En wil je leren hoe een juiste ademhaling dit kan beïnvloeden?

Bemachtig dan één van de 6 plekken voor een van deze workshops.

Workshop ter waarde van € 79,- voor slechts € 45,00.

 

Wat houdt de workshop in?

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun ademhaling of vinden het lastig om juist te ademen. Met een juiste ademhaling, adem je meer zuurstof in, voer je meer afvalstoffen af en kun je spanning of pijn loslaten. Ademhaling heeft dus een grote invloed op je lichaam en op je leven.

In mijn workshop kun je leren zien waar de ademhaling bij de ander en bij jezelf zit. Je krijgt de kans om te ervaren wat zuurstof met je lichaam doet. We zullen gebruik maken van acupunctuurpunten om invloed uit te oefenen op de ademhaling. Door in kleine groepen te werken, heb ik de kans hier iedereen persoonlijk in te begeleiden.  We kunnen zien wat er in bepaalde situaties gebeurd met ons als individu,  en wat er met de ademhaling gebeurd. Je krijgt helder wat er fysiek, mentaal en/of emotioneel met het lichaam gebeurd.

Tijdens deze workshop gaan we meteen al aan de slag. Onder begeleiding leer je anderen te helpen met hun ademhaling en wordt je eigen ademhaling op een juiste manier beïnvloed. Zo kun je zowel iets betekenen voor een ander als voor jezelf!

In mijn praktijk werk ik al 18 jaar succesvol met deze technieken. Simpele handelingen kunnen al een groot positief effect hebben en dit wil ik jou leren. Samen halen we het meeste uit je ademhaling!

Waarde

Deze workshop staat gelijk aan behandelingen en hulp ter waarde van €79,-. Ik bied dezelfde waarde aan voor slechts €45,00.

Waar en wanneer?

De workshop staat gepland voor 21 januari in Sittard (Media INN, Swentiboldstraat 21) en voor 18 februari (VOL) en 17 maart in Horst. Mocht je interesse hebben, kun je je hier beneden aanmelden.

De workshop wordt gegeven in kleine groepjes ongeveer 6 mensen, zodat er genoeg aandacht per persoon gegeven kan worden.
De workshops zijn het ervaren van diepere ontspanningen, omdat dit de basis is van gezondheid.

Tussen 19.00 en 19.15 uur kun je binnenlopen, om 19.30 uur start de workshop.
Rond 21.30/22.00 wordt de workshop afgerond.

  • Ja, ik meld me graag aan voor deze workshop!

  • € 0,00
  • Graag hoor ik welke klachten je hebt. Dan kan ik hier tijdens de workshop rekening mee houden.
  • Na betaling, krijg je de factuur per mail toegestuurd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.