Op facebook kwam ik af en toe een interessante post van Esther tegen. Las deze altijd aandachtig, maar meer eigenlijk niet. Totdat ik over totaal iets anders met haar in contact kwam. Ik zei haar dat ik haar posts altijd erg interessant vond, en zo kwam het balletje aan het rollen.
Na een gesprekje samen, mocht ik gaan liggen en kreeg ik wat naalden in mijn lijf.
Vooral bij mijn duim was het erg vervelend. Raar zei Esther… is er iets met je duim dan, vroeg Esther. Ja, wat last van door het werk en op de telefoon?
Mijn duim … die voelde heel warm aan en deed geen pijn meer. Verder voelde ik me erg opgewekt en vol energie. De dagen daarna was alsof ik herboren was. Zoveel meer energie en veel positiever maar ook krachtiger. Ik wist niet wat er gebeurt was na 1x wat naaldjes in mijn lijf. De buikpijn was weg en is ook niet meer terug gekomen. Ik ben vervolgens nog 2x geweest en voel me nog steeds erg goed. Dit is echt zo bijzonder. Ik ga dit echt vaker doen en vraag me dan ook af voor hoeveel mensen meer dit een oplossing zou kunnen zijn. Kortom een bijzondere en geweldige therapie.

Y.C. 17 oktober 2018