井 Traject: Een leefbaar leven met reuma

 

  • Heb jij last van reuma of reumatische klachten?
  • En ben je het zat dat mensen je vertellen dat je er niets aan kunt doen?
  • Wil jij weer leuke dingen kunnen ondernemen zonder pijn?
  • En ben je gemotiveerd hiervoor je leefstijl te veranderen?

Bemachtig dan één van de 5 plekken in voor het traject ‘Een leefbaar leven met reuma’. Dan gaan wij samen 5 weken aan de slag met jouw klachten.

 

Traject van 5 weken ter waarde van € 210,- voor slechts € 135. Als je geluk hebt, krijg je alles vergoed door de zorgverzekering! Check dit goed bij je verzekeraar.

 

Wat houdt het traject in?

5 weken lang gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw leven met reuma of reumatische klachten weer leefbaar is. Door jouw leefstijl aan te passen, aanvullend met acupunctuurbehandelingen, kun je een goede start maken naar een gezond leven.

In de 2 workshops gaan we samen kijken naar jullie klachten, kun jij je verhaal kwijt en geeft ik jou persoonlijke en algemene adviezen om jouw leven te verbeteren. Met onder andere voeding kun je al heel veel bereiken. Hierbij is het heel belangrijk om te weten wat in jouw situatie van toepassing is. Daarom zullen deze workshops interactief en reflecterend zijn. Jullie zullen niet alleen naar mij luisteren, maar ik ook naar jullie!

Tussen de twee workshops, plannen we samen 3 behandelingen in, waar ik jou help met je specifieke klachten. Je zult merken dat acupunctuur of andere natuurlijke behandelingen heel veel voor je kunnen betekenen. De afwisseling van gezamenlijke sessies en persoonlijk contact zorgen voor het beste resultaat en een fijn traject.

In mijn praktijk werk ik al 18 jaar succesvol met deze technieken. Simpele handelingen kunnen al een groot positief effect hebben en dit wil ik jou leren. Krijg een leefbaar leven met reuma in dankzij dit traject.

Persoonlijke aandacht

Er zijn maar 5 plekken beschikbaar voor dit traject. Dit betekent dat er ook in de workshops veel persoonlijke aandacht mogelijk is.
Daarnaast moet je er echter wel snel bij zijn! Meld je dus meteen aan, Vol = Vol!

Waar en wanneer?

Het traject duurt 5 weken. In week 1 en 5 zal er een workshop plaatsvinden. In week 2 t/m 4 kun je 3 behandelingen inplannen.

De workshops staan momenteel niet ingepland. Mocht je interesse hebben in dit traject, stuur mij dan een berichtje!