井 Behandeltarieven

De intake bestaat uit een gesprek om de klacht helder te krijgen, een vragenlijst, en een eerste aanzet of voorbereiding op de behandeling. Ook kijk ik dan naar de tong en voel ik de polsen. Hierdoor krijg ik een globaal beeld van jou lichaam, zodat ik weet welke keuze ik kan maken om acupunctuur in te zetten.

Consulten kunnen variëren van 3x in de week, tot 1x in het half jaar in overleg. Meestal is een behandeling 1x in de week al een perfecte herhaling om het lichaam op gang te brengen naar een status van gezondheid. Daarna werken we naar 1x in de maand. Het aantal behandelingen is afhankelijk van hoe lang het lichaam de tijd nodig heeft om te helen.

Consulten kunnen vergoed worden door zorgverzekeraars. Hiervoor ben ik aangesloten bij NVA en VBAG.
Of je verzekering mijn behandelingen vergoed kun je hier nakijken. Preventieve behandelingen worden niet vergoed.

Alle consult-prijzen zijn exclusief natuurlijke middelen. Normale consulten duren 45 minuten. Indien dit lastig is om te kunnen betalen kunnen we ook kiezen voor een consult van 25 minuten of 10 minuten. Wel graag in overleg.

NB. Indien je verhinderd bent tijdens een afspraak, dien je 24 uur van te voren te annuleren, zodat ik nog iemand anders kan inplannen. Doe je dit niet, dan ben ik spijtig genoeg genoodzaakt om alsnog deze afspraak in rekening te brengen.

Vanaf september 2021 tot en met juli 2023 loopt er regelmatig een stagiaire met mij mee.

Intake, 45 minuten € 85,-
Vervolgconsulten, 45 minuten € 77,50
Acupunctuur behandeling, 45 minuten € 77,50
Natuurgeneeskundige behandeling, 45 minuten € 77,50
Gesprek met/zonder acupunctuur € 77,50
Behandeling 10 minuten € 25,-
Half consult, 25 minuten € 45,-
Middel uitzoeken zonder consult € 25,-
Middelenadvies € 25,-