井 Workshop: Hotstone massage

 

  • Heb jij last van stijve spieren met dit koude weer?
  • Wil jij jouw koude lichaam weer lekker kunnen opwarmen?
  • Wil je zelf iets aan deze klachten kunnen doen?
  • En wil je ook anderen kunnen laten genieten van een massage?

Dan is de hotstone massage workshop iets voor jou! Wanneer je je samen met een partner, vriend of vriendin inschrijft, leren jullie beiden om de ander te masseren.

 

Workshop ter waarde van € 100,- voor slechts € 45,00 per persoon.

Er komt een hele reeks van workshops aan. De eerst zal focussen op de rug, vervolgens ligt de focus op de benen, het hoofd en de buik. Wil je je meteen voor alle vier inschrijven? Dat kan voor slechts €100,-! Neem dan contact met mij op.

 

Wat houdt de workshop in?

In deze workshop leer je hoe je warme basaltstenen kunt inzetten om iemand een ontspannende en helende massage te geven. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit zorgt ervoor dat spieren kunnen ontspannen, afvalstoffen worden afgevoerd en de organen worden gestimuleerd.

Omdat de stenen al een deel van het werk doen, is dit een massage die je makkelijk aan kunt leren. Tijdens de workshop zul je zowel leren masseren als zelf een massage ondergaan. Je mag je samen met een partner, vriend of vriendin aanmelden, maar dit hoeft niet.

Tijdens de eerste workshop zullen we starten met de rug. De rug is een bijzonder onderdeel van ons lichaam. Elke wervel staat in verbinding met een orgaan. Bij de meeste mensen ontstaan snel spanningen in de onderrug. Het lichaam gaat dit corrigeren om de pijn te ontlasten. Door middel van een hotstone massage kunnen deze spieren ontspannen.

Kortom: Je gaat zelf aan de slag en wordt tegelijkertijd geholpen met jouw klachten! In mijn praktijk werk ik al 18 jaar succesvol met deze technieken. Simpele handelingen kunnen al een groot positief effect hebben en dit wil ik jou leren.

Persoonlijke aandacht

Er zijn maar 6 plekken beschikbaar voor deze workshop. Dit betekent dat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is.
Daarnaast moet je er echter wel snel bij zijn! Meld je dus meteen aan, Vol = Vol!

Waar en wanneer?

 

De workshop staat momenteel niet gepland. Mocht je interesse hebben kun je contact met mij opnemen.

Tussen 19.00 en 19.15 uur kun je binnenlopen, om 19.30 uur start de workshop.
Rond 21.30/22.00 wordt de workshop afgerond