井 Corona-update

Lieve Cliënten,

Sinds 11 mei is de praktijk weer geopend! Wel is het belangrijk dat we samen zorgen voor veiligheid tijdens alle bezoeken.

In mijn praktijk draait het om gezondheid en dat is juist in deze tijd erg nodig. Ik kies er daarom voor om voor jullie open te gaan (in Ell), zodat ik jullie kan helpen bij het sterker maken van jullie immuunsysteem. Heb je al klachten (zelfs bij lichte verkoudheid) wil ik je vragen niet naar mijn praktijk te komen. Ik kan je echter wel altijd advies op afstand geven.

Ik werk natuurlijk ook zelf bewust aan mijn immuunsysteem. Door dit nu te blijven doen, kan ik ervoor zorgen dat ik niet zelf ziek wordt en jullie kan blijven helpen. Daarom heb ik iedere dag slechts ruimte voor 4-6 afspraken. Wil jij een van deze plekken? Reserveer dan op tijd. Het zijn drukke tijden.

Bij alles staat hygiëne voorop. Ik vraag om de algemene richtlijnen te volgen. Handen wassen, geen handen geven, niet hoesten en niezen in de handen en alleen weggooi zakdoekjes gebruiken.

Voor de praktijk gelden extra regels:

* Als je verkouden bent of je ziek voelt, kun je niet naar mijn praktijk komen. Neem hier je verantwoordelijkheid voor. Je mag mij wel altijd een mail of Facebookbericht sturen voor advies.
* Wees precies op tijd aanwezig. Ben je eerder, wacht dan even buiten. Zo voorkomen we besmetting in de wachtkamer. Om deze reden worden mijn afspraken van Ittervoort verplaatst naar Ell. Zo kom je niet in contact met bezoekers bij de huisartsenpraktijk.
* Neem je eigen handdoeken mee. Zo voorkomt je besmetting.
* Ik zal bij elke patiënt opnieuw een hygiëne-protocol toepassen. Dit zal bestaan uit desinfecteren van de gebruikte materialen, wassen van de handen, gebruiken van keukenpapier, etc.

Het kan zijn dat je nog steeds op afstand wil blijven. Toch wil ik benadrukken dat het met de juiste maatregelen juist goed kan zijn om te komen. Ieder bepaalt voor zich of hij/zij het verantwoord vindt om te komen. Ik respecteer elke keus.

Heb je nog vragen dan sta ik altijd tot je beschikking, of volg de berichtgeving via deze pagina.

Ik wens iedereen de komende weken veel sterkte en gezondheid toe.

Liefs Esther