Spring even uit de hectiek van deze maatschappij en laat jezelf lekker verwennen! Neem een Hotstone massage.

Deze vorm van massage gebeurd met Basalt stenen die verwarmd worden in een hete pan met water.

In mijn praktijk wordt speciaal voor deze behandeling sfeer gecreëerd. We vergeten even alle dagelijkse beslommeringen en genieten van het NU.

Een heerlijke etherische olie is te ruiken al voordat je binnenkomt. En als je goed luistert is er een rustgevende achtergrond muziek die zorgt voor een “thuisgevoel”.
De voeten krijgen de eerste paar minuten een heerlijk warm voetenbad met een geurende en verzorgende etherische olie. Je voelt dat je al direct uit je hoofd kunt komen en gedachtes gaan meer naar de achtergrond. Dit is de gelegenheid dat je weer kunt genieten van het moment zelf.
Daarna wordt de rug gemasseerd met warme stenen. We praten niet of zo min mogelijk. Het is jou moment. Je mag dieper zakken in de ontspanning. De rug wordt eerst met olie gemasseerd, je mag verder tot rust komen. Door de olie kunnen de stenen makkelijk over het lichaam schuiven, om zo steeds een trapje dieper te ontspannen.

Dan komen de verwarmde stenen van 45-65 graden, die zorgen voor een nog diepere ontspanning in het lichaam. De warmte in de stenen dringen langzaam binnen in het bindweefsel en de spieren. Je lichaam ‘zakt’ verder in de bank, het loslaten van gedachtes en het genieten van het moment zelf kan hierdoor nog meer ruimte krijgen.


Koude delen van het lichaam kunnen weer opwarmen en nemen daardoor meer voeding op en laten de afvalstoffen gemakkelijker los.
Het stimuleert je bloeddoorstroom, en daardoor ook jou organen, de functies ervan en zo de gehele stofwisseling; het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. Chakra’s kunnen zich openen.

Als de massage klaar is en je wilt opstaan zul je je lekker zwaar en loom voelen. Als je daarna ruimte voor jezelf neemt, kun je je nog dieper ontspannen. Je hebt dan profijt van een massage die nog uren kan doorwerken. En haalt er het hoogst mogelijke rendement uit.

Hotstone massage is helend voor het lichaam, het harmoniseert het mentale, emotionele en fysieke niveau van het lichaam.
Daarnaast is het geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam even lekker wil ontspannen en zo een verwen momentje voor zichzelf heeft.

Wil je in een ontspannende sfeer, laagdrempelig toch goed voor jou lichaam zorgen? Kies dan voor een Hotstone massage!